Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ


Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση Τέντες Τόπη υδρίθηκε το 1953 στην Αθήνα απο τον Δημήτριο Τόπη όπου αργότερα μαζί με τον αδερφό του Σπύρο Τόπη μετέφεραν και εδρέωσαν την επιχείρηση τους στην περιοχή της Χαλκίδας.
Από το 1986 η επιχείρηση διευθύνεται από τον Θεοδόσιο Τόπη οπου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις καθώς εγγυόνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χάρη της πολυετής εμπείριας τους.
Εδώ και 62 χρόνια Η επιχείρηση Τέντες Τόπη αποτελεί την κορυφαία εταιρία στο χώρο των κατασκευών και τοποθετήσεων συστημάτων σκίασης στην Ελλάδα δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά της αγοράς.
Η επιχείρηση Τέντες Τόπη διαθέτει την μεγάλυτερη ποικίλια σε τεντόπανα με πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να καλύψει κάθε ανάγκη αλλα και προτιμηση σας καθως επίσης συνεργάζεται με αξιόπιστους και παγκόσμια καταξιομένους οίκους υφασμάτων και συστημάτων τεντοπιοίας.
Η επιχείρηση Τέντες Τόπη δευσμέυεται για την παράδοση
Έξυπνων παροχών για επαγγελματικές αλλα και κάθε είδους κατασκευές

  • Αξιόπιστων εφαρμογών με πρωτοποριακό σχεδιασμό
  • Ειδικών κατασκευών και πέργκολες
  • Τοπεθήσεις τεντών
  • Σταθερές κατασκευές
  • Σκέπαστρα parking
Ο Κ. Θεοδόσης Τόπης και το προσωπικό του σας περιμένουν στον εκθεσιακό τους χώρο για να σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη λύση για το χώρο και τις απαιτήσεις σας.
Τέντες Τόπη
Επιχειρήστε μαζί μας…