Τέντες


Τέντες

Τέντες κασσέταΤέντες κασσέτα - Το τέλειο αιθητικό αποτέλεσμα με σύστημα κλεισμένο σε κουτί αλουμινίου σας προσφέρει την μεγαλύτερη πιθανή κάλυψη !
Τέντες με βραχίονεςΤέντες με βραχίονες  - Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα,επιλέξτε τέντες με βραχίονες για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας.
Τέντες με αντιρίδεςΤέντες με αντιρίδες - Η καλύτερη δυνατή οικονομική λύση με την μέγιστη ανθεκτικότητα στον χρόνο και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες .
Τέντες κάθετεςΤέντες κάθετες - Καλύπτουν πλαϊνές ή γυάλινες προσόψεις κτηρίων, με ειδικά υφάσματα καθώς και εξωτερικούς χώρους με διαφανές PVC (ζελατίνα).
Τέντες καποτίναΤέντες καποτίνα - Προβάλλετε σημεία στην επιχείρησή σας (λογότυπο,είσοδο) και για σκίαση σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα που δεν έχουν στέγαστρο.Εφαρμόζεται πλαστικό μεγάλης αντοχής ή υφασμά επιλογής.
Ιστία σκίασηςΙστία σκίασης - Τα διάφορα γεωμετρικά σχήματα των υλικών που θυμίζουν ιστία πλοίων, αποτελούν μια διαφορετική πρόταση σκίασης για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους !
Σκίαση parkingΣκίαση parking - Προστατέψτε τους χώρους σταθμευσής των οχημάτων με τον πιο λειτουργικό ,οικονομικό και αισθητικά τέλειο άψογο τρόπο.
Ψηφιακή εκτύπωση σε τένταΨηφιακή εκτύπωση σε τέντα - Διαφημίστε την επιχείρησή σας και προβάλλετε το λογότυπο και τις υπηρεσίες σας επιλέγοντας ψηφιακή εκτύπωση σε τέντα . Η πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση σήμανσης !