πέργκολες


Περγκοσυστήματα

Η εταιρεία Τέντες-Τόπη σας προσφέρει συστήματα για περγκολές ( περγκοσυστήματα ) και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες μηχανισμών παγκοσμίως.
Floper

Floper

Η πιο δυνατή επιλογή!
Η ανάγκη για μια ανεξάρτητη κατασκευή, χωρίς δοκούς, που αντέχει σε ισχυρούς ανέμους οδήγησε στη δημιουργία της Floper 160. Πρόκειται για το πιο βαρέως τύπου σύστημα της σειράς, με προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος, διαστάσεων 160χ80 mm και ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη. Μπορεί να φτάσει, αυτόνομη, σε διαστάσεις 15,00m άξονα και 7,00m προβολή. Αισθητικά είναι μια κατασκευή που κάνει εντύπωση για τη στιβαρότητα και την ασφάλεια που αποπνέει.

pergosystem-a

PERGOSYSTEM ALPHA

Το σύστημα πέργκολας PERGOSYSTEM ALPHA είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας τον χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τοποθετείται εύκολα απ’αρχής ή σε είδη υπάρχουσες κατασκευές, επιτρέποντας ακόμα και την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα (τραπεζοειδή , ρομβοειδή , γωνίες). Σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, το σύστημα προστατεύει επίσης από την βροχή και τον άνεμο εξαιτίας του ειδικά στιλβωμένου πλαστικού πανιού του, επιτρέποντας στο νερό της βροχής, να κυλά επάνω του χωρίς να λιμνάζει.
Η καινοτομία του συστήματος βρίσκεται στο παραλληλόγραμμο σχήμα των “οδηγών” μετάδοσης κίνησης.
Το στηθαίο στήριξης των οδηγών του συστήματος μπορεί να είναι “ανοιχτό” ή κλειστό προσθέτοντας την ειδική μετώπη.
Η διοχέτευση των νερών της βροχής, γίνεται από τις κολώνες στις οποίες στηρίζεται το στηθαίο χωρίς να χρειάζονται εξωτερικές αποροές.
Το λιτό σχήμα όλων των προφίλ, προσδίδει μια εντελώς νέα αισθητική στα συστήματα πέργκολας, ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα.
Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί από τεχνικής και αισθητικής πλευράς σε υπάρχουσες κατασκευές χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική τους.
Το σύστημα μπορεί να γίνει σε στυλ Roman γι’αυτούς που προτιμούν μια high-tech διακόσμηση του χώρου, όταν δεν ενδιαφέρει η προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
Είναι επίσης ιδανικό για χώρους ανοικτούς στο κοινό (ξενοδοχεία, εστιατόρια, roof gardens, loft κ.τ.λ.) προστατεύοντάς τους απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες.
Η μέγιστη καλυπτόμενη επιφάνεια μπορεί να είναι 13μ Χ 6,0μ με μονοκόμματο ύφασμα.
Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή είναι blackout PVC, άκαυστο (class 2) με εσωτερικό φίλμ που απωθεί τις ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες.

zerogradi

Zerogradi

Τεντοσύστημα με ύφασμα που προστατεύει το χώρο μας απο την βροχή και τον ήλιο.
Περιλαμβάνει κασσονέτο στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και πλαϊνούς οδηγούς με ενσωματωμένη υδροροή, επιτρέποντας στο ύφασμα να “ρολλάρει” άνετα.
Είναι το μοναδικό σύστημα στην κατηγορία του το οποίο έχει πατενταρισμένο σύστημα πιάστρας μεταξύ του υφάσματος και του πλαϊνού οδηγού, με αποτέλεσμα το ύφασμα πάντα να είναι μέσα στον οδηγό και πάντα τεντωμένο.
Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ Χ 5,00μ.
Για την σωστή λειτουργία του συστήματος, απαιτείται ελάχιστη κλίση 25%.
Η κίνηση γίνεται ηλεκτρικά.

mitjavilla

MITJAVILA

ΠΕΡΓΚΟΛΑ VERANDA AWNING
Σύστημα πέργκολας, ιδανικό για σκίαση πάνω από κρυστάλλινες επιφάνειες, σε σπίτια και μαγαζιά. Το σύστημα διατηρεί πολύ καλά τεντωμένο το πανί σε όλα τα στάδια ανοίγματος της τέντας. Δέχεται μοτέρ και αυτοματισμό, έτσι ώστε η τέντα να ανοιγοκλείνει μόνη της, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.Χρησιμοποιούνται τεντόπανα σε 70 διαφορετικά χρώματα, για καλαίσθητους συνδυασμούς.
Μέγιστο άνοιγμα έως 12m.Mέγιστο κατέβασμα έως 4,50m.Πολύ πιο δυνατό τέντωμα με 3 ελατήρια